Årets första träning

Under helgen har årets första "riktiga" träning ägt rum. Äntligen! :thumbup: Två av Smillas kullsyskon har varit på besök på Lassagården och eftersom vädret var på vår sida fick vi också tränat. Poul-Erik hade planerat en riktig genomkörare i lördags och nog var hundarna trötta efter ett par timmars träning. Vi körde igenom markeringar, linjetag och avslutade med ett fält. Det gick bra för oss alla tre med några smärre undantag för egen del.

Markeringarna klarade Smilla galant även dubbelmarkeringarna. Det är skönt att se att vi inte har legat av oss alltför mycket. Linjetagen gick bra förutom att hon och jag fick en konflikt vid ett tillfälle och sen var det svårt att få henne att gå tillbaka till samma ställe men till slut lyckades hon. Poul-Erik tycker att jag ska ändra tonläge i min röst när jag skickar ut henne och det har han alldeles rätt i. Fältet gick sådär. Vid det laget var hon ganska trött i huvudet och gick ner sig efter tre dummiesar ungefär. Hon fick in några till med lite hjälp men sen slutade vi. 

I går tränade vi på att lägga dummiesar mitt ibland äpplen och kaninskit. Båda sakerna är delikatesser för Smilla. Kaninskiten brydde hon sig inte om men äpplena kunde hon inte låta vara. :mad: Korrigering! Fältet gick inget vidare i går heller, så Poul-Erik la ut ett fält på öppen gräsmatta som hon sopade rent hur bra som helst. Bara att backa i träningen och bygga om från början. Dagen avslutades med en perfekt lång markering som hon spikade!

Det har varit en bra helg med mysigt sällskap, jag längtar redan till nästa gång för vi har så roligt. Även om träningen inte kanske gick på räls så är jag väldigt nöjd ändå. Jag har ju legat väldigt lågt med Smillas träning så det är skönt att se att vi inte har tappat allt. Hon var också relativit tyst, framför allt i går. Kanske har jag hittat ett sätt att få henne att sluta gnälla? :question:


Linda med Sally och Poul-Erik med lille Kinchie.


Ståtliga Sigge


Kinchie ser lite ängslig ut men han är minsann en kavat liten kille. Han travade över vattnet som den blivande champion han är.. :P


Raja


Ludde med sitt berömda underbett. Kolla in Elvis-läppen.. :)


RSS 2.0